Arkiv

LEDIG STILLING
16.10.2020

Vi søker Senior regnskapskonsulent til 6 mnd vikariat, med mulighet for fast ansettelse

Vi søker Senior regnskapskonsulent til 6 mnd vikariat, med mulighet for fast ansettelse.

LES MER

LEDIG STILLING
07.10.2020

Ledig stilling som maskinfører på Stormoen

Vi søker en dyktig og engasjert maskinfører til vårt anlegg på Stormoen.

LES MER

LEDIG STILLING
05.06.2020

Ledig stilling som operatører i Harstad, Tromsø og Salangen

Har du førerkort kl. C/CE, og har lyst på nye utfordringer?

Vi søker etter flere pålitelige og ansvarsfulle operatører i Harstad, Tromsø og Salangen. Arbeidsområde vil være innenfor slamsuging, håntering av farlig avfall og/eller septikrenovasjon.

LES MER

KAMPANJE
13.05.2020

Container til fastpris – Kampanje

Trenger du å rydde på loft eller i kjeller?

Leie container til fast lav pris? Perpetuum har vårkampanje på leie av avfallscontainere til fast pris! Fastprisen inkluderer behandling av avfall, transport og leie av container i inntil to uker – enkelt, forutsigbart og greit! Du kan endelig få ryddet på loft og i kjeller, og kaste alt du måtte ønske av ordinært avfall, uten å være redd for en uhyggelig overraskelse på fakturaen. Kjekt, eller hva?

LES MER

INFORMASJON
04.05.2020

Dyrøy kommune – Tømming av septiktanker 2020

 

Årets tømming av private septiktanker/ slamavskillere i Dyrøy kommune starter i uke 19 (mandag 4. mai) og vil foregå fortløpende

Vi vil starte i Sørfjorden og jobbe oss innover til Brøstadbotn. Vi avslutter på Bjørkebakken.

LES MER

INFORMASJON
08.04.2020

Åpningstider påsken 2020

I forbindelse med påsken vil åpningstidene på enkelte av våre anlegg avvike fra ordinær tid.

Vi ønsker alle våre kunder og forretningsforbindelser for øvrig en god påske!

LES MER

INFORMASJON
20.03.2020

Perpetuum tar risiko for korona-smitte på alvor

Perpetuum satte tidlig ned en beredskapsgruppe som holder oversikt, informerer og koordinerer tiltak. Våre selskaper har gjennomført risikovurderinger og utarbeidet beredskapsplaner. Vi følger myndighetenes anbefalinger for å forhindre smitte, og tilpasser disse praktisk til driften til våre selskaper.

LES MER

INFORMASJON
17.01.2020

Informasjonsfilm om Perpetuum sitt deponi i Balsfjord

Perpetuum sitt anlegg på Stormoen har i den siste tiden fått mye oppmerksomhet både nasjonalt og internasjonalt etter at man nå åpner opp for sikker deponering av PFAS forurensede masser. Flere innbyggere og lokalpolitikere har stilt spørsmål ved hvordan tryggheten er ivaretatt, når forurensede masser med slike potensielt farlige stoffer skal lagres på Stormoen.

LES MER

VISSTE DU?
29.11.2019

Innsamling og gjenvinning av landbruksplast

Perpetuum Circuli AS på Stormoen i Balsfjord og Perpetuum Mobile AS i Tromsø har en løpende avtale med Grønt Punkt Norge om å ta i mot ferdig sortert landbruksplast kostnadsfritt, så lenge plasten er sortert i henhold til Grønt Punkt Norge sin veileder.

LES MER

SISTE NYTT
26.11.2019

Ny avtale: Gjør klart for å ta imot farlig pfas avfall fra Europa

Perpetuum åpner for flyplassforurensede jordmasser. Et nytt samarbeid med Geminor skal skape internasjonal interesse for de unike deponitjenestene Perpetuum har  i Troms.

LES MER

VISSTE DU?
06.07.2019

Rapporter til alle dine behov

Perpetuum Mobile AS har egen kundeportal, for at det skal være enkelt og tidsbesparende å lage rapporter for avfallet dere har i virksomheten!

 

LES MER

VISSTE DU?
15.04.2019

Har du farlig avfall på Mo?

Nå er vi på Mo i Rana

Som en av Nord-Norges største aktører innenfor avfallshåndtering og gjenvinning har vi nå utvidet vårt område, og etablert oss med en avdeling på Mo i Rana. Vår avdeling på Mo kan hjelpe deg med alle tjenester knyttet til innsamling og håndtering av farlig avfall, i tillegg til at vi leverer industri- og slamsugertjenester.

Med nytt og moderne utstyr, kompetente, og serviceinnstilte medarbeidere hjelper vi deg gjerne med rådgivning og løsninger. Vi tar oss av alt fra deklareringen av avfallet, til forskriftsmessig håndtering frem til det er trygt transportert til godkjent anlegg for gjenvinning eller destruksjon.

LES MER

INFORMASJON
23.04.2018

Slamtømming i Salangen kommune

Perpetuum informerer om at vi nå har startet med slamtømming (tømming av septiktanker) i Salangen kommune. Dette vil pågå i omtrent en måneds tid, fra medio april til medio mai. Vi kontakter abonnentene når vi nærmer oss. Dersom du har spørsmål vedrørende dette er du velkommen til å kontakte vårt kundesenter.

LES MER

SISTE NYTT
09.01.2018

Mottak kan ikke lenger deklarere produsenters farlige avfall i sitt navn

Vi viser til Miljødirektoratets tidligere informasjon om mulig praksis hos avfallsmottak i tilfeller der avfallsprodusenter som kom til mottak, ikke var kjent med Avfallsdeklarering.no og dermed ikke hadde registrert seg i Avfallsdeklarering.

Miljødirektoratet har tidligere åpnet for at mottaket i unntakssituasjoner kunne deklarere avfallet på seg selv, for å slippe å avvise avfallsprodusenten. Produsenten skulle informeres om Avfallsdeklarering.no, og hvordan komme i gang, slik at deklareringen kunne skje riktig neste gang.

LES MER

SISTE NYTT
09.01.2018

Engasjerte medarbeidere gir nærvær

Fra 15 til 0,88 % sykefravær!

Våren 2015 nådde sykefraværet i Perpetuum Miljø en topp på 15 %. Dette etter at fraværet hadde vært høyt over lengre tid. Daglig leder i Perpetuum Miljø AS sier at de i fellesskap evnet å ta grep, og har levert resultat med stil! Drøye to år senere er sykefraværet redusert til 0,88 %.

Når vikarene ikke finnes

– Når en operativ organisasjon som vår utfordres av høyt sykefravær er sårbarheten stor. I en bransje hvor vikarene ikke finnes betyr fravær at det er kunder, eller oftest medarbeiderne, som lider. Styret, daglig leder og administrasjonen initierte derfor i fellesskap en prosess med mål om å få mer kunnskap om årsakene til fraværet, slik at vi kunne jobbe målrettet med å redusere det, sier Limo.

LES MER