Jobbe i Perpetuum

Jobbe i Perpetuum

Perpetuum er i en spennende utvikling, og vår bransje er i stadig endring. Har du lyst å være med å innfri løftene vi har gitt våre kunder om god service, kvalitet og høyt kunnskapsnivå innenfor fagfeltet vårt? V

i er stadig på utkikk etter medarbeidere som tar utfordringer på strak arm, og ser da etter mennesker som har glimt i øyet, er serviceinnstilte, lærevillige og arbeidsomme!

– Å jobbe i Perpetuum er for de som liker utfordringer!

Vi ønsker å legge til rette for at folk skal lykkes med oppgavene de har, og at alle skal trives på jobb. Derfor ønsker vi at de ansatte skal ha fokus på å finne gode løsninger, som passer både oss og kundene våre.

Problemløsning er hverdagskost, fordi når noen kontakter oss for å få utført en tjeneste har de gjerne forsøkt alle andre tiltak. Samholdet og tonen mellom oss innad i selskapet er upåklagelig, og man må bli i godt humør i denne gjengen!

– Ole Kristian, operatør i Perpetuum Miljø AS

Arbeidsmiljøet i Perpetuum preges av at vi er en organisasjon med fokus på kvalitet og at de ansatte skal ha det bra. Dette prøver vi etter beste evne å gjøre ved å ha nytt og moderne utstyr, fokus på kompetanseheving og er kvalitetsbevisste i alle ledd.

Ledige stillinger

Alle ledige stillinger i konsernet publiseres på vår hjemmeside. Likevel utfordrer vi deg til å kontakte en av våre ledere dersom du du mener at du har kvalifikasjoner som er relevante for oss!