Avlevering av ordinært eller farlig avfall på mottak

Vi tar imot både ordinært og farlig avfall fra privatpersoner og bedrifter. Ordinært avfall kan leveres direkte, mens farlig avfall avleveres etter avtale.  

Mottak for farlig avfall - avlevering etter avtale

På våre mottak for farlig avfall  må vi av sikkerhetsmessige årsaker i forkant vite hva slags farlig avfall som skal leveres. På denne måten kan vi sikre at nødvendig utstyr og bemanning er på plass for at avfallet kan håndteres på en trygg måte.

Ring 4000 2929 eller kontakt kundesenter@perpetuum.no for å avtale avlevering av farlig avfall.

Dersom du er i tvil om noe er farlig avfall eller ikke, anbefaler vi å ikke ta noen sjanser, men heller levere avfallet som farlig avfall. Du er da sikret at miljøfarlige stoffer ikke lekker ut i naturen, og vi vil håndtere avfallet i henhold til gjeldende lover og regler.

På enkelte av våre mottak for farlig avfall har vi også dypvannskai som gjør det mulig for større båter å avtale direktelevering av farlig avfall.

Hvis du ikke har godkjent oppbevaringsutstyr eller transport for å flytte farlig avfall, er det tryggest og enklest at du leier utstyr av oss og at vi henter avfallet hos deg.

Mottak for ordinært avfall - direkte avlevering

Tromsø: Ordinært avfall (næringsavfall) fra  bedrifter kan avleveres på vårt anlegg i Tromsdalen.
Adresse: Tromsøysundvegen 38, 9020 Tromsdalen 

Balsfjord: Ordinært avfall fra bedrifter og private kan leveres på vårt anlegg på Stormoen.
Adresse: Stormoen, Storsteinnes

Mottakene er bemannet på hverdager fra kl 07-16 og våre ansatte er behjelpelige med håndtering av avfallet.

Kontakt Perpetuum for spørsmål om avlevering av avfall på våre mottak

Vi i Perpetuum vil strekke oss langt for å tilpasse vår tjeneste til ditt ønske og behov. For spørsmål eller avtale om avlevering – ring oss på 4000 2929 eller fyll inn kontaktskjemaet og vi tar kontakt med deg.

Kontaktskjema

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å gi deg den beste surfeopplevelsen.  Les mer om hvordan vi behandler data her