Utleie av containere og oppsamlingsutstyr

Vårt hovedmål er å tilby deg som kunde en enkel og lettvint måte å håndtere avfallet ditt på. Vi tilbyr derfor utleie av containere, og har flere ulike typer oppsamlingsutstyr, som gjør det enkelt og uproblematisk å kildesortere.

Riktig utstyr for den perfekte avfallsløsning – både for privatpersoner og bedrifter

Er du privatperson, og skal renovere, flytte eller planlegger våropprydding? Vi tilbyr utleie av containere over kortere og lengre perioder, og har fastpris gjennom hele året for privarkunder som skal ha container levert under 15km fra våre anlegg i Tromsø eller Balsfjord.

For bedrifter tilbyr vi utleie av containere, beholdere og annet oppsamlingsutstyr til alle situasjoner der dere trenger å bli kvitt avfall.

Som bedriftskunde får du tett oppfølgning, og dersom du har behov for utstyr vi ikke har på lager, hjelper vi gjerne med rådgivning og kan eventuelt bestille inn slik at vi finner den perfekte avfallsløsningen for ditt behov.

Oppsamlingsutstyr for ordinært avfall

Vi tilbyr blant annet disse produktene for oppbevaring av ordinært avfall:

  • Beholdere 140 til 1100 liter
  • Containere 8 til 35 m³
  • Storsekker 1000 liter
  • Pallekarmer
  • Avfallspresser og komprimatorer

Vi tilbyr henting av løst stykkgods med skapbil. Ordinært avfall kan også leveres direkte ved våre avfallsmottak for næringsavfall.

Oppsamlingsutstyr for farlig avfall

For farlig avfall tilbyr vi godkjent oppsamlingsutstyr for utleie og salg, som for eksempel:

  • Miljøcontainere
  • UN-beholdere
  • IBC-beholdere
  • Sekker for asbest

Du kan også levere en del avfall som stykkgods i egen emballasje eller på pall. Det enkleste er som oftest at du leier utstyr hos oss og at vi henter avfallet hos deg, men det er også mulig å avtale leveranse ved våre anlegg dersom du selv har godkjent transport for denne typen gods.

Plassering av utstyr

For at kildesortering og håndtering av avfall skal være mest mulig praktisk og enkelt for deg som kunde, er det viktig å plassere utstyret på en egnet plass. Våre operatører hjelper deg gjerne med å finne en plassering som både er praktisk og trygg.

Retningslinjer for bruk av kommunal grunn

Skal du leie utstyr hos oss, og ønsker å plassere det på kommunal grunn? Kommunal grunn kan for eksempel være en parkeringsplass, gateparkering, på vegen eller andre områder kommunen eier. Som kunde er du ansvarlig for at utstyret står plassert lovlig, og avhengig av utstyrets størrelse kan dette være regulert av den aktuelle kommunen. Kontakt kommunen for informasjon om hva som er tillatt på det aktuelle området.

Tromsø kommune fordrer all bruk av kommunal grunn samtykke fra kommunen som grunneier. Tromsø kommune har opprettet en elektronisk søkerportal for behandling av søknader om midlertidig leie av kommunal grunn i forbindelse med bygge- og anleggsarbeid. Du kan kan du fylle ut dette skjemaet for å søke om plassering, hvor det gis opplysninger om alle vesentlige forhold, herunder sted, arealstørrelse, periode, ansvarlig søker mm.. Kommunen har inntil fem virkedagers behandlingstid, og det anbefales derfor at du er tidlig ute.

 

Ta kontakt med oss om du har spørsmål til utleie av container eller annet avfallsutstyr.

Kontaktskjema