Befaring og tilpasning av avfallsløsning

Vi ønsker å hjelpe våre kunder å nå sine miljø- og kvalitetsmål. En stor del av disse målene kan oppnås ved å ha en løsning som gjør det enkelt og trygt å håndtere avfallet.

Riktig løsning gir resultater

Ønsker du at din virksomhet skal bli enda bedre på kildesortering? Har dere et upraktisk og trangt avfallsrom, eller ønsker du hjelp til å se løsninger når du planlegger et nytt lokale? Vi har lang erfaring og har sett mange ulike avfallsløsninger. Derfor ønsker vi å være din samarbeidspartner, og kommer gjerne på befaring slik at vi kan se etter den riktige løsningen for deg.

Vær tidlig ute med planleggingen

Det er klokt å involvere oss allerede når ditt lokale planlegges, for å være sikker på å få et funksjonelt og godt planlagt sted å oppbevare avfall frem til det blir hentet. Mange opplever i ettertid at løsningen i deres nye lokale er upraktisk, og at utstyr knyttet til avfallshåndtering for eksempel tok mer plass enn man hadde trodd. Vi stiller gjerne opp for å hjelpe deg. Ved å ta en befaring sammen på forhånd kan vi diskutere ulike løsninger og komme med gode råd og gi realistiske forventninger tilpasset deres ønsker.

Liten plass og store ønsker

Hvis du allerede har et lokale, og ønsker å utnytte plassen på best mulig måte vil vi gjerne høre fra deg. En befaring vil gi oss et bilde av hvordan plassen utnyttes i dag, og vi kan komme med et forslag til andre løsninger ut fra ditt behov og forutsetningene du har. Liten plass kan for eksempel ofte løses ved hyppigere tømminger og mindre beholdere eller ulike komprimeringsløsninger.

Velg riktig utstyr

Vi har ulike typer oppsamlingsutstyr og andre hjelpemidler som kan gjøre det enklere for deg å kildesortere. Som din rådgiver vil vi hjelpe deg slik at du finner utstyr som passer perfekt til ditt behov. Les mer om vårt utstyrssortiment for oppsamling her.

Gjennomgang gir gevinst

Visste du at riktig valg av utstyr, frekvens for tømming og håndtering av avfall ofte kan gi en økonomisk besparelse for bedriften? Det finnes en rekke gode og miljøvennlige løsninger som både er mindre arbeidskrevende og kan være rimeligere enn den du har i dag. Sett avfall på agendaen og gjennomgå din løsning sammen med oss – mange blir overrasket over gevinsten. Vi kommer gjerne med tilbud på flere ulike løsninger slik at du kan sammenligne kost- og nytteverdi i de ulike mulighetene.

Kontaktskjema

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å gi deg den beste surfeopplevelsen.  Les mer om hvordan vi behandler data her