Spyling av rør

Tette rør kan føre til oversvømmelse og tilbakeslag av kloakk. For å forhindre at rørene går tett vil vedlikehold av rørene gjennom spyling og inspeksjon av rørene være viktig. Spesielt gamle soilrør med mye rust kan tilstoppes gjentatte ganger og trenger jevnlige spyling.

Dersom uhellet er ute kan du ringe vår døgnåpne beredskapstelefon og få rask hjelp! 4000 2929

Unngå oversvømmelse – bestill vedlikeholdsspyling

Ved å bestille vedlikeholdsspyling eller ha en fast spyleavtale med Perpetuum kan du  komme i forkant av problemet. Da reduserer du risikoen for avløpsblokkeringer og vannlekkasjer som kan utgjøre stor skade.

Ingen rørblokkering er for komplisert

Perpetuum har allsidig utstyr som kan spyle alle typer rør, fra privat husholdning til rørsystemer i oljerelatert industri. I tillegg til å kunne spyle rør er spylebilene utstyrt med en rekke dyser som skraper løs rust og kutter bort røtter og annet som skaper blokkering.

Spylebilene rommer store mengder vann og er derfor ikke avhengig av å koble seg på vann for å få jobben gjort. Bilene suger også opp utslippsvann og for å redusere skader på eiendom, materiell og omgivelser.

Bestill totalpakke for vedlikehold av rør og få følgende:

  • En inspeksjon og kartlegging av rørenes tilstand før og etter inngrep
  • Spyling og fjerning av blokkering
  • Oppsuging av utslippsvann og masser
Kontakt Perpetuum for spyling og vedlikehold av dine rør

Vi i Perpetuum vil strekke oss langt for å tilpasse vår tjeneste til ditt ønske og behov. For tilbud om tjenester som  gjelder dine rør – ring oss på 4000 2929 eller fyll inn skjemaet til høyre og vi tar kontakt med deg!

Rune Pedersen
Kontaktskjema

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å gi deg den beste surfeopplevelsen.  Les mer om hvordan vi behandler data her