Innsamling og håndtering av næringsavfall

Næringsavfall er ordinært avfall fra næringsvirksomhet, som ikke kan klassifiseres som farlig avfall. Vi er en ledende aktør på innsamling av næringsavfall i nord. Hver dag samler vi inn næringsavfall hos store og små kunder i Tromsø og omegn, Midt-Troms og Indre Troms.

Løsninger for virksomheter i alle størrelser

Ukentlig har vi hundrevis av tømminger hos store og små virksomheter. Vi henter og fjerner næringsavfallet, slik at du ikke trenger å tenke på det. Vi tilbyr utleie av avfallscontainere, godkjente beholdere og oppsamlingsutstyr i mange varianter til din bedrift. Alt for å gjøre det lett for å deg å kildesortere!

Vi tilbyr løsninger for henting av næringsavfall blant andre for:

  • Privatpersoner
  • Små og store bedrifter
  • Entreprenører
  • Lag og foreninger

Utleie av containere og oppsamlingsutstyr

Uansett om du som privatperson skal renovere huset, flytte eller planlegger våropprydding kan du leie container hos oss. Vi ønsker at du som kunde skal finne den løsningen som passer deg best. Vi tilbyr derfor utleie over kortere og lengre perioder. I tillegg tilbyr vi fastpris gjennom hele året for privatkunder som skal ha container levert under 15 km fra vårt anlegg i Tromsø eller Balsfjord – enkelt, greit og forutsigbart.

For bedrifter tilbyr vi i tillegg til utleie av små eller store containere, rutekjøring med komprimatorbil på faste tømmedager. Dette er en forutsigbar og rimelig løsning for de som ikke har nok avfall eller nok plass til en container. Du kan selv velge å ringe eller sende oss e-post når du har behov for tømming eller å ha fast frekvens så ofte som det er behov. Som næringskunde hos oss kan du også få tilgang til en nyttig kundeportal for å holde oversikt over avfallsmengde og kostnader knyttet til ditt kundeforhold.

Uansett hva du velger, er våre løsninger effektive, miljøvennlige og økonomiske.

Les mer om utleie av containere og oppsamlingsutstyr her.

Vi leverer

Vi strekker oss langt for deg som kunde, og har et høyt fokus på deg og din tilfredshet. Derfor benytter vi oss av moderne utstyr av topp kvalitet, og vil alltid strekke oss langt for at du som kunde skal bli ivaretatt. Dersom det er utstyr vi ikke har på lager, kan vi sammen finne løsninger slik at du kan få akkurat det utstyret du ønsker og har behov for. Vi vil at du skal lykkes med kildesorteringen i din virksomhet! Ta kontakt med oss om du har spørsmål om næringsavfall så hjelper vi deg.

Eivind Burkow
Kontaktskjema

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å gi deg den beste surfeopplevelsen.  Les mer om hvordan vi behandler data her