Perpetuum

Jobb hos oss

Perpetuum er i en spennende utvikling, og vår bransje er i stadig endring. Har du lyst å være med å innfri løftene vi har gitt våre kunder om god service, kvalitet og høyt kunnskapsnivå innenfor fagfeltet vårt? Vi er stadig på utkikk etter medarbeidere som tar utfordringer på strak arm, og ser da etter mennesker som har glimt i øyet, er serviceinnstilte, lærevillige og arbeidsomme!

circle cropped 9

– Å jobbe i Perpetuum er for de som liker utfordringer!

Vi ønsker å legge til rette for at folk skal lykkes med oppgavene de har, og at alle skal trives på jobb. Derfor ønsker vi at de ansatte skal ha fokus på å finne gode løsninger, som passer både oss og kundene våre.

«Problemløsning er hverdagskost, fordi når noen kontakter oss for å få utført en tjeneste har de gjerne forsøkt alle andre tiltak. Samholdet og tonen mellom oss innad i selskapet er upåklagelig, og man må bli i godt humør i denne gjengen!»

– Ole Kristian, operatør i Perpetuum Miljø AS

Arbeidsmiljøet i Perpetuum preges av at vi er en organisasjon med fokus på kvalitet og at de ansatte skal ha det bra. Dette prøver vi etter beste evne å gjøre ved å ha nytt og moderne utstyr, fokus på kompetanseheving og er kvalitetsbevisste i alle ledd.

Ledige stillinger

Alle ledige stillinger i konsernet publiseres på vår hjemmeside. Likevel utfordrer vi deg til å kontakte en av våre ledere dersom du du mener at du har kvalifikasjoner som er relevante for oss!