Opplæring og sorteringsveiledning

Vi ønsker å være mer enn bare en leverandør av avfallstjenester. Vi ønsker å være din samarbeidspartner, som aktivt jobber for at du skal lykkes med dine mål til kildesortering og miljøvennlighet. Derfor har vi stort fokus på opplæring og veiledning av våre kunder. Dette sparer både oss og deg for tid og penger.

Vi ønsker at du skal lykkes

Har du et ønske om at din virksomhet skal bli bedre på kildesortering? Det stilles stadig større krav til kildesorteringsgrad på bygge- og riveprosjekter, og for mange typer avfall er håndteringen lovregulert, fordi det kan være direkte farlig for miljøet, mennesker og dyr om avfallet ikke blir sortert og håndtert på riktig måte. Vi kan hjelpe deg, og bistår gjerne for at du og dine medarbeidere skal lykkes med sorteringsmålene deres gjennom opplæring og sorteringsveiledning.

Sorteringsveiledere for optimal kildesortering

Vi tilbyr egne sorteringsveiledere for flere avfallstyper, slik at du kan slå opp når det er noe du lurer på. I veilederen er det beskrevet hva de ulike typene avfall kan inneholde, og hva vi ikke ønsker at de skal inneholde. Dette er et må-ha-verktøy om du skal drive kildesortering på eksempelvis en byggeplass der det er mange skal samarbeide om kildesorteringen. Ta kontakt med vårt kundesenter om dette er noe du har behov for.

Hjelp fra vår viktigste ressurs

Våre medarbeidere har årelang erfaring fra avfallsbransjen, og er eksperter på sortering og håndtering av avfall. Mange av våre medarbeidere har også fagbrev i gjenvinningsfaget. Slik vi ser det er våre medarbeidere vår viktigste ressurs, og vi gjør derfor det vi kan for å ha kompetente og dyktige folk som trives på jobb. Uansett hvem og i hvilken sammenheng du treffer oss, ønsker vi at du skal få den informasjonen, hjelpen og støtten du trenger.

Daglig veiledning og rådgivning

Vårt kundesenter og operatørene ved våre avfallsmottak er tilgjengelige for spørsmål og daglig rådgivning dersom du som kunde lurer på noe. Hvis de ikke har svaret der og da vil de sette deg i kontakt med noen som kan hjelpe deg, eller undersøke og komme tilbake til deg. Uavhengig av om du er daglig leder eller en annen medarbeider, kan du være trygg på at du får hjelp når du har behov for det. Våre medarbeidere hjelper deg daglig med rådgivning, opplæring og veiledning, slik at du får en økonomisk, forskriftsmessig og forsvarlig kildesortering i din virksomhet.

 

Kontaktskjema