Personvern

Kontaktinformasjon

Bedrift: Perpetuum AS

Organisasjonsnummer: 984 464 045

Daglig leder: Are Lorentsen

Epost: kundesenter@perpetuum.no

Telefon: 400 02 929

Besøksadresse: Stakkevollvegen 41, 9010 Tromsø

Denne siden har til hensikt å legge frem hvilke typer personopplysninger vi samler inn og hvordan opplysningene behandles. 

Ved bestilling av container eller utfylling av vårt kontaktskjema vil vi vi be deg om å om å oppgi følgende opplysninger:

  • Navn
  • Fakturaadresse
  • E-postadresse
  • Telefonnummer
  • Fødsels og personnummer
  • Adresse til din bolig

Informasjonen er nødvendig for oss å samle inn for at vi skal kunne overholde avtaleforpliktelsen overfor deg som kunde. Kontaktinformasjonen vil også tas i bruk for å kontakte deg med informasjon om Perpetuum AS og underselskaper.

Formål med behandling av personopplysninger: 

  • Oppfyllelse av avtaleforpliktelse knyttet kundeforhold
  • Kunne gi deg som kunde relevante råd, oppfølginger og tilbud
  • Etablere kundeprofil og gjennomføre fakturering 
  • Sikre kvaliteten i vår kundeservice dersom du kontakter oss via mail eller telefon.

Nettstedet

Nettstedet er beskyttet av SSL / TLS (Secure Sockets Layer / Transport Layer Security), noe som sikrer at alle transaksjoner mellom brukere og nettstedet er kryptert ved bruk av HTTPS-protokollen. Vår webserver er driftet av PRO ISP.

WordPress

Publiseringsplattformen vår er WordPress. Ingen personlige data deles med WordPress, men lagres på vår webserver i Norge.

Kontaktskjema

Vi benytter oss av Gravity Forms for å ta i mot henvendelser via kontaktskjemaet vårt. Alle henvendelser blir lagret i vår database i 6. måneder og blir permanent slettet i etterkant. Henvendelser sendes også på kopi til deg (innsender) og til kundesenter@perpetuum.no (mottaker) via epost fra vår webserver. Din IP adresse blir ikke lagret hos oss når du sender inn en henvendelse.

Informasjonskapsler

På dette nettstedet logger vi helt anonymt informasjon om alle besøkende. Til dette bruker vi informasjonskapsler hovedsaklig for trafikkmåling og optimalisering av innhold. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Alle IP adresser er anonymisert.

Vi benytter analyseverktøyet Google Analytics for å studere trafikk, bruksmønstre og trender på dette nettstedet. Dataene som samles inn brukes for å optimalisere brukeropplevelsen og tilpasse innholdet på nettsiden. I henhold til Googles retningslinjer for bruk av Google Analytics samles det ikke inn personlig informasjon om deg som bruker. Dataene som samles inn lagres på Google sine servere. Du kan lese mer om hvordan Google samler inn og beskytter data her.

Informasjonskapslene er innstilt til å slettes automatisk etter 24 måneder hvis du ikke returnerer til nettstedet. Det er mulig å reservere seg mot all Google Analytics registrering ved å installere et tillegg til nettleseren. Tillegget kan lastes ned her: Google Analytics Opt-out Browser Add-on.

Sletting av personopplysninger

Hvis du ønsker å få slettet personopplysningene du har oppgitt, send en e-post til kundesenter@perpetuum.no