Sand og andre masser

Uavhengig av om du trenger sand til fylling av vei eller drenering av hus, har vi en type sand som passer. Vi leverer knuste og sorterte masser i alle fraksjoner.
Bergneset Pukk og Grus er vår forhandler av sand og andre masser til alle typer prosjekter. Uavhengig av om du trenger sand til fylling av vei eller drenering av hus, har vi en type sand som passer. Vi leverer knuste og sorterte masser i alle fraksjoner. Les mer om de ulike bruksområdene her!

Bruksområder og fraksjoner ved sand

Betongtilslag 0/8 mm Betongtilslag er hovedproduktet som framstilles etter NS-12620. Massen er fin og inneholder lite stein og finstoff. Den samfengte massen passer til veiprosjekter, utfylling av hustomter og andre lignende formål. Dette er det vi beskriver som en “åpen” sand som drenerer vann fint, og kan brukes som et frostsikringslag. 

Singel 8/22 mm Når det sorteres ut betongtilslaget får vi ut singel. Denne egner seg godt i dreneringsgrøfter eller til utfylling rundt hus. 

Kult 22/120 mm Vi får også hentet ut kult ved sortingen av betongtilslaget. En slik type masse passer best til utfylling av tomter eller til fylling av vei der man ønsker et stabilt underlag. 

Andre typer masser som også leveres er: 
  • Forsterkningslagsmasser
  • Bærelagsmasser
  • EU-godkjent støtsand
  • Strøsand
  • Matjord

Hvor holder BPG til?

Bergneset Pukk og Grus holder til i Balsfjord kommune, kun 8 mil fra Tromsø. Massene kan hentes ved et av de tre anleggene, men kan også leveres med bil eller over kai. Hovedanlegget på Bergneset er plassert inntil kommunens industrikai, og det kan ved større leveranset etableres egnet skipningsanlegg på egen tomt. 

Bestill sand og andre masser fra BPG

Ingen prosjekter er verken for store eller for små. BPG er en seriøs og foretrukket leverandør og samarbeidspartner, noe som er fundamentert på lang erfaring og vilje til endring og forbedring. Ta kontakt med BPG på 919 13 950 eller postmaster@bpg-as.no i dag!

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å gi deg den beste surfeopplevelsen.  Les mer om hvordan vi behandler data her