Slamsuging og septiktømming

Vi har døgnåpen beredskapstjeneste for å hjelpe deg å minimere konsekvensene en full slam- eller septiktank kan medføre. Til tross for at tømming av septik som regel er en kommunal oppgave kan stor belastning og feil på rør gjøre at ekstra tømming blir nødvendig. I disse tilfellene er Perpetuum en godkjent og pålitelig aktør som stiller opp på kort varsel.

Er septiktanken full?

Ring oss på telefon 4000 2929 og vi hjelper deg!

Åpen 08-16 alle hverdager, etter åpningstid settes du over til 24-timers beredskapstelefon.

Septiktanker og slamavskillere må tømmes med jevne mellomrom for å unngå lekkasjer i naturen. Med våre ADR-godkjente sugebiler oppfyller vi alle lokale og regionale krav til tømming.

Problemer med septiken kan indikere et behov for tømming

  • Dersom klosettet tapper vann tregt kan det være tegn på at nivået i septiktanken går over innløpet og må tømmes.
  • Nivået i tanken varierer etter bruk av toalett, dusj, vask og vaskemaskiner. Har det vært en periode med hyppig bruk av vann kan nivået i septiktanken stige så høyt at det til slutt vil renne over i tanken.

Septiktank på hytta?

I de tilfeller kommunen ikke har ansvar for tømming av septik står du som privatperson ansvarlig for at septiktank tilhørende hytte og fritidsbolig tømmes. Det er viktig at du med jevne mellomrom får tanken kontrollert ettersom lekkasje og feil kan gjøre at tanken fylles unødvendig raskt.

Med en tømmeavtale fra Perpetuum  blir septiktanken tømt, inspisert og renset. Vi tømmer septiktank både på enkeltoppdrag og faste avtaler for dem som ønsker en trygg og forutsigbar ordning.

 

Kontakt Perpetuum for slamsuging eller septiktømming!

Vi i Perpetuum vil strekke oss langt for å tilpasse vår tjeneste til ditt ønske og behov. For tilbud om tjenester som  gjelder slamsuging eller tømming av septik – ring oss på 4000 2929 eller fyll inn skjemaet til høyre og vi tar kontakt med deg!

Odd-Egil Antonsen
Kontaktskjema

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å gi deg den beste surfeopplevelsen.  Les mer om hvordan vi behandler data her