Slamsuging og septiktømming

Vi har døgnåpen beredskapstjeneste for å hjelpe deg å minimere konsekvensene en full slam- eller septiktank kan medføre. Til tross for at septiktømming som regel er en kommunal oppgave kan stor belastning og feil på rør gjøre at ekstratømming blir nødvendig. I disse tilfellene er Perpetuum en godkjent og pålitelig aktør som stiller opp på kort varsel.

Er septiktanken full?

Ring oss på telefon 4000 2929 og vi hjelper deg!

Åpen 07-16 alle hverdager, etter åpningstid settes du over til 24-timers beredskapstelefon.

Septiktanker og slamavskillere må tømmes med jevne mellomrom for å unngå lekkasjer i naturen. Med våre ADR-godkjente sugebiler oppfyller vi alle lokale og regionale krav til tømming.

Problemer med septiken kan indikere et behov for tømming

  • Dersom klosettet tapper vann tregt kan det være tegn på at nivået i septiktanken går over innløpet og må tømmes.
  • Nivået i tanken varierer etter bruk av toalett, dusj, vask og vaskemaskiner. Har det vært en periode med hyppig bruk av vann kan nivået i septiktanken stige så høyt at det til slutt vil renne over i tanken.

Septiktømming for hytter og fritidsboliger

I de tilfeller kommunen ikke har ansvar for septiktømming er det deg som privatperson som står ansvarlig for at septiktank tilhørende hytte og fritidsbolig tømmes. Det er viktig at du med jevne mellomrom får tanken kontrollert ettersom lekkasje og feil gjør at tanken fylles unødvendig raskt.

Velger du tømmeavtale med Perpetuum sørger vi for at septiktanken blir tømt, inspisert og renset. Om du vil inngå engangs- eller fast avtale er opp til deg.

Kontakt Perpetuum for slamsuging eller septiktømming!

Vi i Perpetuum vil strekke oss langt for å tilpasse vår tjeneste til ditt ønske og behov. For tilbud om tjenester som  gjelder slamsuging eller septik – ring oss på 4000 2929 eller fyll inn skjemaet til høyre og vi tar kontakt med deg!

Odd-Egil Antonsen
Kontaktskjema

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å gi deg den beste surfeopplevelsen.  Les mer om hvordan vi behandler data her